مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آبان 1403 ساعت 23:152024-11-11سياسي

رهایی محکوم به قصاص از اعدام با گذشت اولیای دم در جاجرم 


رییس کل دادگستری خراسان شمالی از گذشت اولیای دم مقتول و نجات یک نفر محکوم به قصاص از پای چوبه دار در شهرستان جاجرم خبر داد.

- ایسنا/خراسان شمالی رییس کل دادگستری خراسان شمالی از گذشت اولیای دم مقتول و نجات یک نفر محکوم به قصاص از پای چوبه دار در شهرستان جاجرم خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین براتی زاده ضمن اعلام این خبر و قدردانی از اهتمام جدی و تلاش های مضاعف و بسیار ارزنده رییس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب جاجرم در راستای تمهید مقدمات و تسهیل موجبات جلب رضایت اولیاء دم از مجرای برگزاری جلسات عدیده و مذاکرات اصلاحی فشرده و مستمر و کسب توفیق در این خصوص تصریح کرد: در حالی که همه چیز مهیای اجرای یک فقره قصاص نفس بود با این وجود با تداوم تلاش های صورت گرفته از سوی مدیران حوزه قضایی جاجرم و دیگر مقامات قضایی و سایر عوامل بومی و محلی برای برقراری شرایط لازم جهت تسهیل و تسریع زمینه های اخذ رضایت اولیاء دم، سرانجام مذاکرات اصلاحی به نتیجه رسید و اولیای دم مقتول رضایت خویش را از محکوم علیه اعلام و بدین ترتیب سازش دیگری در پرونده قتل عمدی در خراسان شمالی به ثبت رسید.

وی با اشاره به اهمیت امر خداپسندانه عفو و گذشت در فرهنگ مردم خراسان شمالی، گذشت اولیاء دم مقتول را نشانه درک و شناخت دقیق آنان از تفسیر عملی آیه 179 سوره مبارکه ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رهایی محکوم به قصاص از اعدام با گذشت اولیای دم در جاجرم 

رهایی محکوم به قصاص از اعدام با گذشت اولیای دم در جاجرم